Бен Аффлек шукає небайдужих людей для допомоги безхатькам

05.11.2019
Бен Аффлек шукає небайдужих людей для допомоги безхатькам

Бен Аффлек.

Здавалося б, у людини є все — слава, гроші, поціновувачі таланту, та людина спалює себе, нищить своє життя і долі своїх близьких.
 
 
Саме так і відбувалося в житті двічі оскароносного актора Бена Аффлека.
 
 
«Мій батько був справжнім алкоголіком, — не побоявся зізнатися актор. — Він пив весь день, пив кожен день».
 
 
Звісно, гени взяли своє, і перший раз зірку «понесло», коли він у свої 29 років поїхав у Лас-Вегас і за вечір виграв 800 тисяч доларів, віддав 150 тисяч на «чайові», а на решту влаштував у Лос-Анджелесі вечірку на 250 осіб на честь заснування власної кінокомпанії на пару зі своїм найкращим другом Метом Деймоном.
 
Через два дні після цього він зателефонував Чарлі Шину (ще одному любителю «гарячих» напоїв) і попрохав відвезти його в лічницю для залежних. Так сталося, що, навіть маючи чудову сім’ю — турботливу дружину, яка втримувала його від згубної звички, та трьох діточок, Бен не втримався і зірвався. Згодом було ще дві спроби стати на шлях виправлення.
 
Нещодавно зірку «засвітили» на сайті знайомств, що викликало хвилю цікавості — невже такому популярному акторові доводиться знайомитися за допомогою сайтів?
 
Розвіяти слухи взявся сам Аффлек: «Ви мене «піймали». Я справді у «стосунках». Але далі мова зайшла не про стрічання-зітхання, а набагато серйозніші речі. Саме на сайті знайомств актор прорекламував організацію, яка допомагає безхатькам змінити свій статус, своє життя.
 
Він нагадав, що не раз у своєму житті боровся із залежністю, але далеко не всі мають можливість заплатити за дороге лікування, тож він вніс пожертву і зробив посилання на «Інстаграм»-акаунт, де можна пожертвувати гроші для організації, що займається цією проблемою.
 
Прихильники таланту Бена Аффлека з радістю відгукнулися на його заклик.
 
«Мені не важливо, чи ти з кимось зустрічаєшся. На жаль, не зі мною. Але я така рада, що в тебе все добре, тому з радістю зроблю пожертву в честь тебе», — написала одна з підписників аканту.