Леді Гага забула в готелі сукню від Версаче: покоївка виставила її на аукціон

01.11.2019
Леді Гага забула в готелі сукню від Версаче: покоївка виставила її на аукціон

Леді Гага.

Епатажна зірка шоубізу Леді Гага вкотре потрапила в епіцентр скандалу.
 
 
Цього разу предметом галасу став не черговий коханий співачки, не її витівки на сцені, а... плаття.
 
 
Саме розкішна сукня від Будинку моди Версаче, в якій Леді Гага отримувала свою чергову музичну нагороду — «Золотий глобус» — викликала неабиякий ажіотаж у пресі.
 
 
Виявилося, що плаття виставили на аукціон, і власником лота була не співачка, не будинок моди, а якась... покоївка готелю, в якому на час церемонії зупинялася знаменитість.
 
Як розповіла сама Сара Кореа, яка обслуговувала готельний номер зірки в Лос-Анджелесі, співачка забула плаття в номері.
 
За всіма приписами внутрішнього розпорядку готелю, покоївка віднесла сукню у службу загублених речей при отелі.
 
Але пройшло вісім місяців, а за розкішним вбранням, ніжно-бузкового кольору з довжелезним шлейфом, ніхто не прийшов, тож, згідно з правилами, загублена річ стала власністю особи, яка її знайшла. Ну що робити простій служниці готелю з дорогезною вечірньою сукнею?
 
Звісно, продати, і Сара Кореа віднесла її на аукціон, де плаття виставили за 8 тисяч доларів. Ось тут і почалося: сукню впізнали, служницю звинуватили у крадіжці, Будинок Версаче заявив свої права на дорогу річ, заявивши, що вони лише надали Леді Гага цей наряд на церемонію вручення нагород (таке часто трапляється, коли великі торгові марки надають свої витвори — чи то ювелірні прикраси, чи то одяг — у рекламних цілях знаменитостям), відповідно вона повинна була повернути їм цю річ. Як би там не було, сама призвідниця скандалу абсолютно спокійна...