60-річна Шерон Стоун розповіла про секрети краси та секс у зрілому віці

25.10.2019
60-річна Шерон Стоун розповіла про секрети краси та секс у зрілому віці

Шерон Стоун.

Коли мова заходить про талановиту актрису й просто красуню Шерон Стоун, то всі тут-таки пригадують її зіркову роль у фільмі «Основний інстинкт».
 
І хоча актриса знялася у понад пів сотні фільмів, отримала купу премій за свої ролі, проте її й надалі асоціюють саме з цим фільмом і називають не інакше, як секс-символом.
 
Шерон вважає несправедливим бачити в красивій жінці тільки предмет жадання, ніби красуня не може бути водночас і ерудиткою, мати високий IQ. До слова, рівень інтелекту актриси складає 154 бали, що дорівнює IQ самого Альберта Ейнштейна (жоден голлівудський колега не може зрівнятися в цьому плані з пані Стоун).
 
У нещодавньому інтерв’ю актриса розповіла, що, незважаючи на боротьбу за гендерну рівність, у Голлівуді існує упередженість щодо жінок.
 
Так, після інсульту в 2001 р. актрисі було досить важко повернутися до роботи, чого не сталось б із  жодним актором-чоловіком. Їй же довелося від початку знову вибудовувати свою кар’єру. 
 
Звісно, журналісти не обійшли стороною питання особистого життя актриси, тим паче такої красуні. На що Шерон Стоун відповіла, що такі запитання доволі провокативні, адже всім відомо, що вона самотня, а тому для сексуальних стосунків їй щонайменше потрібен чоловік.
 
Та інтимні зносини у 60 років, вважає вона, можуть бути  тільки кращими, адже для цього між партнерами має бути кохання, а не лише фізіологічний потяг.
 
Нагадаємо, після двох невдалих шлюбів актриса  виховує трьох усиновлених дітей, залишаючись при цьому взірцем жіночої краси.