Леді Гага застрибнула на прихильника і разом з ним впала зі сцени

23.10.2019
Леді Гага застрибнула на прихильника і разом з ним впала зі сцени

Леді Гага — королева епатажу.

Після скандальних історій, приписаних зірці, про те, що вона відбила чоловіка — Бредлі Купера — у відомої топ-моделі Ірини Шейк, співачку переслідують дрібні й не дуже невдачі.
 
Почати хоча б із того, що коханий (як вона вважала) зі своєї сім’ї пішов, навіть запросив дівчину переселитися до нього, але так і не запропонував їй вийти за нього заміж, натомість розбив їй серце.
 
Після цього у співачки, яка й до того була емоційно неврівноваженою, почалися «зриви»: то вона у нетверезому стані спробувала сісти в авто, але впала на асфальт поруч, то на концерті впала з рояля (вона полюбляє співати, сидячи, а то й лежачи на музичному інструменті), але тут-таки встала і продовжила виконання пісні.
 
Цього разу конфуз стався в Лас-Вегасі, і також під час виступу: співачка, як завжди, багато спілкувалася з глядачами, запросила на сцену одного з присутніх, продовжила свій монолог, обіймаючи чоловіка, і раптом застрибнула на нього, охопивши його стан обома ногами.
 
Фанат Леді Гаги не чекав такого «гарячого прийому» від співачки, тож не втримав рівноваги, і вони обоє впали з доволі невеличкої сцени у зал, який завмер від несподіванки.
 
Співачка тут-таки схопилася на ноги і почала, як завжди, жартувати: «Це дивовижно. Ми так любимо одне одного, що впали з бісової сцени в обійми одне одного. Ну просто як Роуз і Джек із «Титаніка»!».
 
Після цього вона виконала свій хіт Million Reasons, в якому є такі слова: «Ти даєш мені мільйон причин відпустити тебе» — ну дуже символічно у подібній ситуації. Ну що ж, почуття гумору дуже стає у нагоді в подібних ситуаціях. Як почувається фанат співачки після такого стрибка, мабуть, нікого не цікавить, адже преса про це мовчить…