У Нью-Йорку Дженніфер Лопес шокувала городян біганиною у весільній сукні

22.10.2019
У Нью-Йорку Дженніфер Лопес шокувала городян біганиною у весільній сукні

Дженніфер Лопес.

Щоб не говорили, аби не забували — це алгоритм багатьох зірок, адже для них забуття — смерті подібне.
 
Зірка американського кінематографа і шоубізу Дженніфер Лопес, якій нещодавно виповнилося 50 років, не дає сумувати своїм поціновувачам: то виходить заміж, то розлучається, то крутить романи з майже вдвічі молодшими за неї юнаками.
 
А нещодавно вона наробила такого галасу довкола своєї персони, адже уявіть собі картину: в середмісті Нью-Йорка на вулиці ви зустрічаєте зірку в шалено дорогому і красивому весільному вбранні (тут вам і розцяцьковане стразами пишне плаття, і серпанок на голові, і горжетка зі штучного хутра), котра летить під всіма вітрилами невідь-куди, ніби втікає від власної долі.
 
Багато хто зі свідків цієї сцени подумав, що щось проґавив у світський новинах і не завважив повідомлення про чергове одруження актриси-співачки-танцюристки.
 
Та тривога виявилася марною — насправді пані Лопес знімається у черговому фільмі з дуже промовистою назвою «Одружись зі мною».
 
Сюжет романтичної комедії досить невибагливий: суперзірку Кет Вальдес (ну звісно ж, Дженніфер Лопес) майже перед вівтарем кидає наречений — рок-музикант.
 
Аби уникнути неприємного фіналу весільної вечірки, зірка вирішує вискочити заміж за першого-ліпшого (саме сцену пошуку того «першого-ліпшого» на вулиці і побачили ньюйоркці).
 
Ним виявився вчитель математики Чарлі, якого у стрічці зіграє Оуен Уїлсон. До речі, це не перша спільна робота двох акторів. Тепер уже в далекому 1997 р. пара зіграла у хорорі «Анаконда» про гігантську змію-людожера, що живе в Амазонці.