Після перемоги над португальцями Олександр Зінченко просто на полі зробив пропозицію коханій

18.10.2019
Після перемоги над португальцями Олександр Зінченко просто на полі зробив пропозицію коханій

Після ефектної перемоги збірної України над португальцями півзахисник «синьо-жовтих» Олександр Зінченко на НСК «Олімпійський» зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Владі Седан. (Фото з «Інстаграм».)

У новітній історії національної футбольної збірної подій, які міцно закарбувалися б у пам’яті вболівальників, не так уже й багато.
 
 
По суті, вихід команди Олега Блохіна до чвертьфіналу ЧС-2006 року досі так і залишається найбільшим досягненням «синьо-жовтих».
 
 
Нагадаємо, що пробилася на той «мундіаль» наша збірна, вигравши свою відбіркову групу. У статусі переможця своєї кваліфікаційної групи поїде збірна України й на чемпіонат Європи-2020, де спробує реабілітуватися за провал у фінальній частині попереднього Євро, де вітчизняні збірники зазнали трьох поразок у трьох матчах.
 
Феєрична ж перемога «синьо-жовтих» над чинними чемпіонами континенту — португальцями, після котрої вони достроково виграли свою кваліфікаційну групу, без сумніву, додасть підопічним Андрія Шевченка впевненості у власних силах.
 
Хоча, за словами одного з лідерів «синьо-жовтих» Андрія Ярмоленка, збірна України вже має характер переможця. Над цим компонентом в останні роки тренерський штаб української команди працював особливо відповідально.
 
«Ми змінили менталітет команди — зараз футболісти справді демонструють усі свої найкращі якості», — наголосив Андрій Шевченко.
 
При цьому розкрили українські збірники не тільки свої тактичні й практичні навички й уміння, важливим для дострокової перемоги в групі з чинним чемпіоном Європи на чолі з зірковим Крішітіану Роналду був і емоційний компонент.
 
Першим, що відзначили після перемоги «синьо-жовтих» над португальцями в Києві закордонні ЗМІ, були відверті й непідробні емоції двох англійських «легіонерів» збірної України Андрія Ярмоленка та Олександра Зінченка, котрі від щирого серця раділи звитязі над іменитим опонентом.
 
«Ніколи не змінюйся, Алексе», — так в офіційному «Твіттері» англійський клуб українського півзахисника — «Манчестер Сіті» — відреагував на його емоційний вибух після тріумфу над португальцями на НСК «Олімпійський».
 
Дослухавшись до поради своїх одноклубників, наступного дня Зінченко зробив знаковий крок у своєму житті, запропонувавши на полі НСК «Олімпійський» руку та серце своїй коханій дівчині — вітчизняній журналістці з телеканалу «Футбол» Владі Седан. Отримавши у відповідь «найважливіше «так» у своєму житті», Сашко вирушив на Туманний Альбіон захищати клубні кольо­ри свого «МС».
 
При цьому українські вболівальники очікуватимуть висадки в Англії значно потужнішого українського десанту, адже, згідно з регламентом фінальної частини Євро-2020, в Лондоні, на «Уемблі», відбудуться три матчі групового етапу, один поєдинок 1/8 фіналу, обидва півфінали та вирішальний матч турніру.
 
А феєричний поєдинок «синьо-жовтих» проти чинних чемпіонів континенту дає підстави сподіватися на їхній успішний виступ на ЧЄ-2020, господарями котрого, до слова, будуть одразу 12 європейських міст.