Бред Пітт більше не самотній: його обраницею стала 50-річна дизайнерка ювелірних прикрас

01.10.2019
Бред Пітт більше не самотній: його обраницею стала 50-річна дизайнерка ювелірних прикрас

Бред Пітт.

Здавалося, після складного і тривалого розлучення з Анджеліною Джолі Бред Пітт ще довго обходитиме слабку стать десятою дорогою.
 
 
Нагадаємо, вперше про розрив однієї з найміцніших пар Голлівуду, яка виховувала разом шістьох дітей, стало відомо рівно три роки тому — у вересні 2016-го.
 
 
Практично весь цей час тривали судові розбірки — подружжя ніяк не могло поділити своїх дітей. До того ж, актор ще й боровся iз «зеленим змієм».
 
 
Подейкують, що саме його згубна звичка стала свого часу причиною розриву пари. Щоб перестати заглядати у чарчину, Пітту навіть довелося відвідувати зустрічі «анонімних алкоголіків». 
 
Зате тепер життя одного з найвродливіших чоловіків «фабрики мрій», здається налагоджується. Він не тільки кинув пити і дійшов мирової зі своєю колишньою, а й готовий розпочати нові стосунки!
 
На днях західні таблоїди повідомили, що 55-річний Пітт більше не самотній! Його обраницею стала 50-річна Сет Харі Халса, дизайнерка ювелірних прикрас. Відомо, що обоє були добре знайомі й раніше, але з часом дружні стосунки переросли в дещо більше.
 
«Сет більш земна і менш вимоглива, ніж, наприклад, Джолі. При цьому в неї прекрасний розум і сила духу. Саме цим вона й привабила Пітта», — зазначає джерело з оточення пари. 
 
Як повідомляє видання «Viva!», про те, що Бред і Сем разом, вперше поповзли чутки ще минулого року. Тоді вони з’явилися разом на благодійному вечорі групи Red Hot Chili Peppers, де актор ні на мить не відходив від Сем.
 
А в нещодав­ньому інтерв’ю журналу GQ він відверто зізнався: «Те, з ким ти проводиш свій час — саме це тепер стало для мене набагато більш значущим», ніж «гонитва за новими ролями і переживання через власні злети і падіння». «Старію», — сентиментально додав актор.