MELOVIN оже потрапити до топ-100 найвродливіших людей світу за версією TC Candler

25.09.2019
MELOVIN оже потрапити до топ-100 найвродливіших людей світу за версією TC Candler

Гарний хлопець MELOVIN.

Український співак MELOVIN став номінантом рейтингу найкрасивіших людей світу.
 
 
Цей список щороку, починаючи з 1990-го, укладає відомий розважальний сайт TC Candler та публікує перед новорічними святами.
 
 
Рейтинг називають народним і таким, що відтворює реальні смаки звичайних людей, адже за номінантів голосують самі відвідувачі сайта.
 
 
Окремо TC Candler укладає жіночу та чоловічу топ-сотню зі ста найвродливіших облич року. 
 
 
За останні майже 30 років ці рейтинги краси очолювали Мішель Пфайффер (до речі, тричі лідирувала в списку), Гвінет Пелтроу, Софі Марсо, Ніколь Кідман, Кіра Найтлі, Наталі Портман, Емма Вотсон, Емілі Кларк, Майкл Фасбендер, Джеймі Дорнан, Майкл Х’юсман та інші знамениті і не дуже обличчя.
 
Так, наприклад, торік відомий красунчик Леонардо ді Капріо опинився на 100-му місці, а не надто впізнаваний актор із «Гри престолів» Джейсон Момоа цей рейтинг очолив. Аналогічна ситуація торік була і з жіночим списком — Кіра Найтлі, яка в попередні роки — у 2005-му та 2006-му — очолювала цей рейтинг, опинилася на 100-й позиції, а першу сходинку списку посіла мало відома широкому загалу французька модель і актриса Тілан Блондо.
 
Тобто рейтинг чітко показує, наскільки сильною є конкуренція у світі шоу-бізнесу — ще вчора нікому не відоме обличчя молодого співака чи моделі сьогодні може опинитися на вершині слави, посунувши з п’єдесталу будь-кого з багатих і знаменитих.
 
Ось і українець Костя Бочаров (він же MELOVIN) має всі шанси поборотися за місце у цьо­му престижному рейтингу. Принаймні у списку номінантів він уже засвітився (відповідну інформацію розмістили на офіційній сторінці інтернет-видання), тепер слово за прихильниками, які своїми голосами можуть вивести свого кумира до «найкращої» сотні.
 
22-річний одесит MELOVIN вже вдруге опиняється у популярному списку номінантів топ-100 найкрасивіших людей світу.
 
Окрім цього, він став єдиним українцем, який фігурує в переліку номінантів TC Candler. Боротьба буде нелегкою, адже, згідно з офіційними даними, за перемогу позмагаються також знамениті голлівудські красені Роберт Паттінсон, Маріо Касас, Кіт Гарінгтон, Кріс Еванс, Меттью Бомер, Джеймі Дорнан, Деніел Редкліфф, Джейсон Мамоа та інші.
 
Нагадаємо, що зірка MELOVIN вперше сплахнула на сцені шоу талантів «X-Фактор», де Костя здобув перемогу в шостому сезоні. Згодом він узяв собі сценічне ім’я MELOVIN, під яким у 2018 році представляв Україну на пісенному конкурсі «Євробачення».