Вбивцю трьох працівників АЗС у Миколаєві затримали

20.09.2019
Миколаївські правоохоронці дуже оперативно вийшли на слід злочинця, який скоїв позавчора потрійне вбивство на одній з автозаправних станцій обласного центру.
 
Як відомо, трупи трьох загиблих (механіка, оператора та касира)цц виявила дружина одного з них, після того, як тривалий час не могла додзвонитись до свого чоловіка.
 
На крики жінки прибігли перехожі, які й викликали поліцію. За інформацією відділу комунікації національної поліції Миколаївської області, оперативники відпрацьовували кілька версій злочину, серед яких були: вбивство, вчинене з метою заволодіння майном, грошовими коштами тощо; через особисті неприязні стосунки, а також під час раптового конфлікту.
 
У ході попереднього розслідування встановлено, що 48-річний зловмисник, який раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї, розстріляв чоловіків 33, 51 та 59 років через неприязні стосунки. Також поліцейські вилучили з місця злочину його заяву на звільнення.
 
Як виявилося, вбивця був колегою своїх жертв. Наразі він затриманий. У нього вилучено два пістолети. Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками п. 1 ч. 2 ст. ст. 115 КК України «Умисне вбивство двох або більше осіб». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.