Шакіра перервала майже дворічну мовчанку і дала велике інтерв’ю

20.09.2019
Шакіра перервала майже дворічну мовчанку і дала велике інтерв’ю

Шакіра.

Майже два роки не було нічого чути про улюбленицю мільйонів шанувальників поп-музики Шакіру.
 
 
Ходили навіть чутки, що не все гаразд у зірковому подружжі співачки та захисника легендарної «Барселони» Жерара Піке.
 
 
Та ось нещодавно зірка порушила свою мовчанку, мабуть, щоб заперечити всі ці плітки і сказати, що все у них чудово.
 
 
Подружжя виховує двійко синочків — 6-річного Мілана та 4-річного Сашу. Співачка зізнається, що, одружуючись із Жераром, не обговорювала, а тим паче не підписувала ніякі шлюбні угоди, хто і як виконуватиме хатню роботу чи як вони виховуватимуть дітей.
 
У люблячих людей це виходить само по собі, адже якщо діти народилися в любові, то й зростати повинні в атмосфері турботи й захищеності. Шакіра розповіла в інтерв’ю, що чоловік бере активну участь у вихованні хлопчаків і робить це із задоволенням. Узагалі, їхні стосунки зараз переживають розквіт. 
 
Приємно читати подібні новини, а не те, скажімо, що співачку влітку викликали в суд за несплату податків, адже колумбійка від часу заміжжя з Піке майже постійно живе в Іспанії і, за її законами, є резидентом, тож повинна сплачувати «данину» з усіх прибутків, де б вона їх не отримувала.
 
...Пригадалися також не такі вже й віддалені у часі події, коли співачка прилетіла в Україну, щоб підтримати коханого у матчі проти збірної Франції на Євро-2012. Було це на стадіоні «Донбас арена».
 
На цей матч прилетіло 180 (!) літаків з уболівальниками, а ще більше — приїхало потягами. Крім того, на цій спортивній арені виступали Бейонсе, Ріанна. Боляче думати, на що перетворився цей стадіон зараз...