Зірка «Сутінків» Крістен Стюарт заявила про дискримінацію через свою сексуальною орінєнтацію

11.09.2019
Зірка «Сутінків» Крістен Стюарт заявила про дискримінацію через свою сексуальною орінєнтацію

Ще зовсім недавно вся дівоча підлітково-юнацька кіноаудиторія переживала через роман, який відбувався між виконавцями головних героїв фантастичної саги «Сутінки» Крістен Стюарт та Робертом Паттісоном, а вже згодом усі кіномани були шоковані, що їхня улюблениця Белла Свон (вона ж Крістен Стюарт, адже глядачі майже завжди уособлюють головних героїв фільмів із їхніми виконавцями) зізналася, що любить... дівчат. Ну як таке витримати — зрадити самому Паттісону!
 
Та все б нічого, якби цей камінг-аут не порушив кар’єру молодої зірки. Панна Стюарт зізналася в інтерв’ю одному з глянцевих журналів, що її сходження на голлівудський олімп було порушено її зізнанням, що вона має нетрадиційну сексуальну орієнтацію.
 
Поки вона зустрічалася з особами протилежної статі (спочатку в неї був роман із «вампіром» Робертом Паттісоном, від якого згодом вона пішла до режисера Руперта Сандерса), її кар’єрі нічого не загрожувало — вона знімалася в суперпопулярних фільмах, отримувала чималенькі гонорари.
 
Та ситуація різко змінилася, коли у 2016 році світ дізнався, що молода й амбітна акторка полюбляє дівчат, а не хлопців. Зірка почала зустрічатися винятково з представницями своєї статі.
 
Серед її подружок були і кінопродюсер Алісія Каргайл, і французька співачка Соко, і виконавиця St. Vincent, і модель Стелла Максвелл. Нині 29-річна актриса зустрічається зі сценаристкою Ділан Майєр.
 
Дискримінацією через свою бісексуальність актриса пояснює й те, що її перестали запрошувати на ролі у касових блокбастерах, а якщо й запрошують, то ставлять умову, аби вона приховувала свою орієнтацію.