Чарлі Шин сів на мілину і став злісним неплатником аліментів

10.09.2019
Чарлі Шин сів на мілину і став злісним неплатником аліментів

Чарлі Шин.

Ще недавно зірка Голлівуду Чарлі Шин був пестунчиком долі — знімався в суперпопулярному серіалі «Два з половиною чоловіки», отримував мільйонні гонорари, крутив романи, а то й просто гуляв, як і його кіношний герой, з красунями, смітив грішми.
 
Та все у цьому світі має початок і кінець, а після сварки з продюсером серіалу через постійні пиятики і загули Карлоса Ірвіна Естевеса (справжнє ім’я Шина) та розриву контракту настали сутужні часи для актора.
 
До всього, з’ясувалося, що Чарлі ВІЛ-інфікований, про що він оголосив на одному з ток-шоу, аби різні шантажисти з його оточення не мали приводу виманювати з нього гроші за мовчання. Тож фінансова скрута не забарилася нагадати про себе.
 
Та одна з колишніх дружин Чарлі Шина, Деніз Річардс, не вважає всі ці причини приводом, аби не платити їй аліменти на утримання двох їхніх доньок — 13-річної Семюел та 12-річної Лоли. Із судового позову, який вона подала на колишнього, відомо, що Чарлі завинив їй майже півмільйона доларів, адже вже давно не надсилає їй жодної копійки.
 
Сам же обвинувачений божиться, що переживає скруту, тож виплачувати аліменти не може. Проте недарма ж кажуть, що «муж і жона — одна сатана», тож Деніз чудово знає всі статті доходів колишнього чоловіка, і навіть підказала високому суду, де можна пошукати кошти — скажімо, надходження відсотків від прибутків серіалу «Два з половиною чоловіки», який «крутять» на багатьох каналах у десятках країн світу.
 
Ця історія, яка не личить справжньому чоловіку, тягнеться вже три роки, відколи Чарлі Шин звернувся до суду з проханням зменшити аліменти на утримання його дітей (у нього є ще й близнюки від третьої дружини Брук Мюллер) до мінімуму, проте суд відхилив його прохання. Тоді актор просто перестав платити матерям своїх дітей без жодних на те підстав. Та суд у США справедливий, тож дітей не скривдить...