Позашлюбний син Шварценеггера тренується як бодібілдер: майже копія Залізного Арні

28.08.2019
Позашлюбний син Шварценеггера тренується як бодібілдер: майже копія Залізного Арні

Джозеф Баєн.

Здавалося б, найміцніший шлюб Голлівуду між Марією Шрайвер (родичкою президента США Джона Кеннеді) та Арнольдом Шварценеггером, який пара заключила далекого 1986 року, буде парадигмою для легковажних представників акторського цеху. Тим паче що подружжя виховувало чотирьох дітей.
 
Та, як виявилося, і Залізний Арні не встояв перед, ні, не чарами — хто бачив їхню покоївку Мілдрен Баєну, той про чари може забути, — перед спокусою.
 
Покоївка працювала в їхньому домі 20 років (із 25 років подружнього життя Арні) і, як сама розповіла в одному зі своїх інтерв’ю (які почала давати після того, як таємниця стала очевидною), роман із господарем дому тривав багато років. Більше того, молодший син Арні народився майже одночасно з позашлюбним сином від Мілдред.
 
Та пройшли  роки, і Джозеф Баєн ставав усе більше схожим на свого батька. Треба віддати належне, Шварценеггер не тільки підтримував колишню «кохану» і сина фінансово, а й тісно з ним спілкувався, про що свідчить безліч фото, на яких видно, як батько і син тренуються у спортивних залах.
 
Сьогодні 21-річний Джозеф, після місяців довгих тренувань, не лише з лиця схожий на батька, а й статурою, м’язами, тож цілком може продовжити батьківську справу. Звісно ж, не губернатора штату Каліфорнія, а актора чи, у крайньому випадку, бодібілдера.