Кеті Холмс розійшлась зі своїм бойфрендом актором Джеймі Фоксом

23.08.2019
Кеті Холмс розійшлась зі своїм бойфрендом актором Джеймі Фоксом

Кеті Холмс.

Щось давненько нічого не було чути про ексдружину Тома Круза Кеті Холмс. Після важкого розлучення актриса зосередилася на вихованні спільної з Крузом доньки Сурі, а також на власній кар’єрі.
 
 
Взагалі Кеті не надто любить позувати на публіку чи виставляти на позір особисте життя, тож і про її романи чи якісь там інтрижки майже нічого не було знати. Майже...
 
 
Адже навесні цього року Холмс з’явилася на Балу Інституту костюма в Нью-Йорку попід ручку з актором Джеймі Фоксом і, як потім з’ясувалося, пара зустрічалася вже шість років.
 
Власне, зустрічалася, оскільки Кеті з донькою проживає у Нью-Йорку, а Джеймі — в Лос-Анджелесі, тож закохані бачилися лише час від часу.
 
Та ось не встигла преса обговорити цю новину, як новий сюжет для глянцю готовий — пані Холмс розійшлась зі своїм бойфрендом.  
 
Кажуть, Фокс постійно проводив час на різноманітних вечірках, де безсоромно залицявся й фліртував з красунями, у той час як Кеті більше часу проводила з донькою.
 
Мабуть, різний темперамент та шкала життєвих цінностей таки далися взнаки, тож саме пані Холмс і стала ініціатором розлучення.
 
Після того як Джеймі «запеленгували» в одному з клубів Лос-Анджелеса, де він був на побаченні зі співачкою Селою Вейв, преса почала переслідувати Кеті запитаннями, як вона поставилася до такого факту відвертої зради, на що актриса  відповіла: «Те, що робить Джеймі, — його справа, адже ми вже кілька місяців не разом».
 
Що ж, достойна відповідь, адже гідно тримати удари долі також треба вміти.