Серена Вільямс «винайшла» модель плаття, яке пасуватиме без винятків усім

02.08.2019
Серена Вільямс «винайшла» модель плаття, яке пасуватиме без винятків усім

Коли ти не гімнастка чи принаймні фігуристка, то важко відповідати еталонам жіночої краси.
 
 
А вже коли займаєшся таким фізично затратним видом спорту, як теніс, то залишатися тендітною і ніжною не вийде взагалі, адже цей вид потребує від спортсмена неабиякої витривалості, інакше досягнень не бачити.
 
 
Накачані ноги (адже доводиться «намотувати» кілометри під час гри, а ще більше — під час тренувань), широкі плечі (має бути великий «замах»), переважно високий зріст — ось приблизний портрет тенісистки.
 
Дехто, правда, залишається при цьому жіночною. Серені ж Вільямс не пощастило бути еталоном дівочої краси, проте всіма іншими талантами творець її не обділив.
 
Дівчина змогла досягти незвичайних висот не лише в тенісі, а й як актриса (адже кількість фільмів, у яких вона знялася, вже наближається до десятка), і як «голос за кадром» у мультиках, а ще — як дизайнер одягу.
 
Мабуть, цьому сприяла ще й нестандартна фігура дівчини, тож вона вирішила, що краса — в твоїх руках, твори її самотужки. У результаті творчих пошуків зразки спортивного одягу, який вона розробила, залюбки купують такі відомі у світі бренди, як Reebok, Puma і Nike.
 
А нещодавно уславлена тенісистка «винайшла» модель плаття, яке пасуватиме без винятків усім жінкам і дівчатам, які б фігури вони не мали. Крім того, вона виклала у своєму «Інстаграмі» відеоролик, у якому дівчата з різними статурами представляють цю універсальну модель і діляться враженнями.
 
Сукня має V-подібне декольте, спереду — драпірування, яке покликане приховувати недоліки фігури й водночас підкреслювати її переваги. І, звісно ж, вона червоного кольору! 
 
Серена Вільямс упевнена, що красивою жінку робить тільки щастя, адже сама вона щаслива жінка — її чоловік, засновник соціальної мережі Алексіс Оганян, дуже її кохає, пара виховує маленьку донечку, ну а краса — вона в очах закоханих.