Помста за приниження: Ірина Шейк не дає свекрусі бачитися з онукою

31.07.2019
Помста за приниження: Ірина Шейк не дає свекрусі бачитися з онукою

Найгірше під час розлучення батьків дітям, адже їх просто ставлять перед фактом, що сім’я розпалася.
 
 
А як бути, коли дитина ще зовсім маленька? Звісно, зробити все, аби улюблене чадо не відчуло на собі цей болісний розрив.
 
 
Саме так вирішили Бредлі Купер та Ірина Шейк після розставання (розлучення не було, адже пара перебувала у цивільному шлюбі) — зробити все, щоб маленька Лея не відчувала жодного дискомфорту.
 
Саме тому Бредлі й переїхав із Каліфорнії до Нью-Йорка, щоб частіше бачитися з донькою.
 
А як Ірина переживає цей непростий для будь-якої пари період? Та прекрасно! Нарешті вона зможе отримати сатисфакцію щодо своїх принижень у ставленні до неї колишньої свекрухи — Глорії Компано.
 
Мало того, що вона обожнювала свого синочка і вважала всіх його коханих просто недостойними її сина, то ще й жила з ним в одному домі, більше того — її кімната була поряд зі спальнею сина!
 
Глорія по­стійно втручалася у стосунки сина з Іриною, налаштовувала його проти неї, тож панна Шейк змушена була перебувати в постійному стресі і весь час підлаштовуватись під настрої улюбленої матусi Бредлі.
 
Крім того, пані Компано вимагала від невістки виконувати всі її рекомендації щодо виховання маленької Леї.
 
Мабуть, це також зіграло не останню роль у тому, що в стосунках пари пролягла тінь, яка стала тільки густішою після флірту Бредлі з партнеркою по фільму «Зірка народилася» Леді Гагою. Нагадаємо, попередні романи Купера завершилися крахом також не без втручання матусі. 
 
Та часи змінилися, і тепер Глорії Компано доведеться шукати милості в колишньої неві­стки, адже поки що Ірина не дає дозволу бабусі бачитися з онукою. Як кажуть, ефект бумеранга у дії.