У Христинівці на Черкащині рятувальник приїхав до дівчини освідчуватися на пожежному авто

26.07.2019
У Христинівці на Черкащині рятувальник приїхав до дівчини освідчуватися на пожежному авто

Цей день закохані Максим Коваленко та Ірина Власюк запам’ятають на все життя. Фото надане пресслужбою (Фото надане пресслужбою головного управління ДСНС в Черкаській області.)

У черкаському райцентрі Христинівка тамтешній пожежник Максим Коваленко вирішив покликати до вінця свою суджену й оригінально освідчився їй у коханні.
 
 
«Пропозицію руки і серця він зробив, завітавши на роботу до дівчини на пожежному автомобілі», — розповів «УМ» Костянтин Проценко, речник головного управління ДСНС у Черкаській області.
 
 
За його словами, опустившись на одне коліно перед вихователькою садочка «Мальва» та діставши обручку, що зберігав коло грудей, хлопець попросив кохану дівчину стати йому за дружину. 
 
 
«Перед такою офіцерською романтикою не встояти! Звісно ж, вона відповіла «Так!», — порадів за товариша Костянтин Проценко. Колеги й численні знайомі бажають заступнику начальника Христинівської пожежно-рятувальної частини Максиму Коваленку та його коханій — виховательці місцевого дитячого садочка «Мальва» Ірині Власюк — довгих та щасливих років подружнього життя.
 
Між іншим, освідчення відбулось під час відпрацювання на території закладу спеціальних фахових занять, які були заплановані ще на початку 2019 року.