Наталі Портман у новій екранізації Marvel зіграє жінку-Тора

26.07.2019
Наталі Портман у новій екранізації Marvel зіграє жінку-Тора

Як кажуть, чим би дитя не тішилося, аби не плакало.
 
 
Щось схоже можна сказати і про сотні, тисячі диваків, які з’їжджаються на фестиваль коміксів Comic-Con у Сан-Дієго, що в США, щоб розважитися, подивитися на улюблених героїв та й самим походити в костюмах надлюдей.
 
 
Там-таки можна й новинки з життя кіновсесвіту Marvel дізнатися. Взагалі, так звана культура коміксів у США дуже поширена, і якщо в інших країнах діткам читають казочки, то в Америці їх із дитинства привчають до коміксів, де головними дійовими особами є супергерої — Людина-Павук, Бетмен чи там Халк.
 
Цьогорічний фестиваль став знаковою подією, адже на ньому було проголошено, що Наталі Портман (хто забув — маленька дівчинка з вазонком із культового фільму 90-х про кілера — «Леон») зіграє подругу Тора у новій екранізації комікса про цього напівбога, якого автори «запозичили» з германо-скандинавської міфології.
Ця надлюдина, за версією авторів, перемагає інопланетян, розділяє подвійне життя зі своїм альтер-его: лікує хворих із медсестрою — і кінцевою любов’ю — Джейн Фостер, яку свого часу і зіграла Наталі Портман.
 
Тепер же голлівудська зірка зіграє у жіночій версії Тора, що матиме назву «Тор: Любов і грім». Стрічка вийде на екрани в листопаді 2021-го. А тим часом Наталі Портман на пресконференції отримала молот Тора — як символ його могутності, який їй вручили зірка месників актор Кріс Хемсворт та режисер стрічки Тайкі Вайтіті.
 
На цьому ж Comic-Con стало відомо, що ще одна жінка приєднається до суперлюдей — Анджеліна Джолі також зіграє у новій стрічці про дивовижних героїв.