Джаред Лето під гітару заспівав перехожим на пішохідному «мосту Кличка»

24.07.2019
Джаред Лето під гітару заспівав перехожим на пішохідному «мосту Кличка»

У рамках молодіжного фестивалю Atlas Weekend у Києві виступила зірка світового масштабу — співак, актор, фронтмен гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето.
 
 
Нагадаємо, Джаред не вперше в Україні. Його візит під час Революції гідності запам’ятався багатьом, адже голлівудська зірка запросто походжала по Майдану в звичайнісінькій курточці, спілкувалася з учасниками протестів, виступила на сцені Майдану з палкою промовою, яка запала в душі багатьом: «Ви боретеся за своє життя, і я хочу, щоб ви знали, що я і весь світ підтримуємо вас. Боротися, можливо, буває дуже важко, але жодна ціна не надто висока за привілей бути собою. Дякую вам, ви — моє натхнення!».
 
Мабуть, саме під час першого візиту в Україні голлівудській зірці припав до смаку наш борщ, адже Лето понад 20 років сповідує вегетаріанство і навіть веганство, а наш борщ має стільки різновидів, може бути й веганським.
 
Тож, провівши концерт (на якому, до речі, зірка співала й пританцьовувала з українським прапором у руках), Джаред вирішив прогулятися Києвом, а заодно й скуштувати страву, яка так припала йому до смаку.
 
Він навіть сфотографувався на Подолі, на тлі колеса огляду, знімок виклав у своєму «Інстаграмі» й жартівливо підписав: «Де тут той веганський борщ?».
 
Та ще більшу любов своїх фанів Джаред здобув, коли, прогулюючись вечірнім Києвом, пройшовся пішохідним «мостом Кличка», як його називають кияни, попрохав у вуличного музиканта гітару і ось так запросто заспівав випадковим перехожим. Мабуть, саме так має виглядати і поводити себе справжня зірка.
 
І не важливо, що за плечима актора зіркові ролі у фільмах, що вже давно стали культовими, «Реквієм за мрією», «Бійцівський клуб», «Далласький клуб покупців», премії «Оскар», «Золотий глобус» i Гільдії кіноакторів США, 47-річний Джаред Лето поводиться, мов звичайнісінький хлопець із сусіднього двору.