Колишня наречена Володимира Кличка знову зустрічається з хлопецем, що побив її

19.07.2019
Колишня наречена Володимира Кличка знову зустрічається з хлопецем, що побив її

«Б’є — отже, любить» — авторство цього вислову належить росіянам, подумаєте ви. А от і ні — так вважають американки, бо як інакше пояснити поведінку багатьох, ні, не затурканих життям і побутом тітоньок, а досить успішних зірок шоубізу. Як тут не пригадати покійну дивовижну співачку Уїтні Х’юстон, яка терпіла побої свого чоловіка.
 
А тепер її місце займає не така знаменита, але також небезталанна колишня наречена нашого уславленого боксера Володимира Кличка, а також матір його доньки — Хейден Пенетьєрі.
 
Після її розставання зі спокійним і врівноваженим Володимиром, який забрав маленьку Кайю Євдокію в Україну, Хейден почала заливати свою тугу-печаль міцними напоями (хоча, власне, вона й була ініціатором розлучення).
 
Та недовго її серце залишалося вільним — невдовзі її вже бачили у компанії такого собі Брайяна Хікерсона, з яким вони на пару ходили по барах та інших злачних місцях. Закінчилося все дуже сумно для актриси — вона звернулася в поліцію із заявою, що бойфренд побив її. Яким же було здивування копів, коли на тілі Хейден вони помітили не лише синці, а й подряпини та навіть укус.
 
Хулігану заборонили підходити до жінки ближче ніж на 90 метрів.
 
Та нещодавно друзі Пенетьєрі вдарили на сполох, адже, незважаючи на поліцейську забарону Хікерсону наближатися до актриси, їх знову бачили разом. Мабуть, актрисі до вподоби брутальні хлопці, які не церемоняться з подругами. Близькі Хейден дуже стурбовані таким поворотом подій, адже розуміють, що з такою компанією вона стрімко падатиме вниз, вони просто благають її взяти себе в руки і рухатися далі.
 
Нагадаємо, після народження доньки Пенетьєрі страждала від важкої депресії і навіть кілька разів лікувалася у спеціалізованих закладах, згодом, після розставання з Кличком-молодшим, у неї почалися проблеми з алкоголем. Тепер же, за словами друзів актриси, ситуація взагалі вийшла з-під контролю.