Анджеліна Джолі після боротьби в судах сама просить Бреда Пітта забрати дітей

17.07.2019
Анджеліна Джолі після боротьби в судах сама просить Бреда Пітта забрати дітей

Бред Пітт

Чи варто було ламати списи в судах, забороняючи колишньому чоловіку бачитися з дітьми, щоб потім іти на поклін і просити побавити своїх нащадків, бо в тебе і справи, і таке інше.
 
Як кажуть, ефект бумеранга. А йдеться про непередбачувану пані Джолі, яка тільки завершила нарешті судову тяганину зі своїм колишнім щодо опіки над дітьми, а тепер, посилаючись на свою зайнятість на зйомках чергового фільму, просить Бреда Пітта забрати дітей на всі канікули. Це перше особисте звернення актриси, адже до цього тривалий час усі перемовини вели адвокати подружжя.
 
Як кажуть, нужда змусить, тож зірка на якийсь час змінила гнів на милість і пом’якшила своє ставлення до Пітта, адже шістьох дітей брати з собою в експедицію — нелегка справа. До слова, навіть сама назва майбутнього фільму лякає — «Ті, хто бажають мені смерті».
 
Тим часом Бред дуже втішений таким поворотом подій, адже він не мав можливості спілкуватися з дітьми. А тепер на радощах він навіть запросив погостювати у своєму маєтку в Лос-Анджелесі своїх батьків, щоб вони також мали можливість побути з онуками.
 
Багато хто в Голлівуді звернув увагу на те, як помолодшав останнім часом Бред Пітт. Мабуть, завершення всіх судових тяганин гарно вплинуло на його самопочуття, та й фізична форма у нього — просто як у тридцятирічного парубка, що він і продемонстрував під час промо-туру нового фільму Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», в якому нещодавно знявся: під час фотосесії Марго Роббі (колеги Пітта по фільму) Бред підстрибнув, мов хлопчисько, чим зіпсував кадр з актрисою. Проте Марго та й усі присутні лише посміялися з 55-річного актора, який здатен на такі хуліганські витівки.