Кортні Кокс перекваліфікувалась на доглядальницю заради свого нареченого

09.07.2019
Кортні Кокс перекваліфікувалась на доглядальницю заради свого нареченого

Кортні Кокс.

Сьогодні українські кіноглядачі, особливо молодого покоління, мало згадують американську зірку 90-х Кортні Кокс, якщо вгазалі знають таку, а свого часу вона буквально ввірвалася у світ кінематографа, зігравши у культових фільмах «Крик», «Ейс Вентура», а згодом полонила серця мільйонів глядачів по всьому світу грою в культовому серіалі «Друзі».
 
Проте мало хто знає, що актриса, крім акторського таланту, має ще й коричневий пояс із карате, свого часу займалася великим тенісом, створила власну продюсерську компанію.
 
Останнім часом 55-річна акторка мало знімається, проте нагадує про себе час від часу яскравими атракціями, як, скажімо, святкуванням свого ювілею з найкращою подругою Джен Еністон та партнеркою по серіалу «Друзі» Лізою Кудроу, фото з якого вона виклала у своєму «Інстаграмі».
 
Та й особисте життя актриси не є таємницею за сімома печатками: після розлучення з колегою по акторському цеху Девідом Аркеттом, з яким вона прожила -надцять років, у зірки було чимало романів, проте свій вибір вона зупинила на музикантові Джонні Макдейді.
 
Подейкують, що в Кортні нелегкий характер, тож і зі своїм нареченим вона розходилася, а потім сходилася. Нарешті пара вирішила жити разом, і навіть ходять чутки, що вони збираються побратися, та нещодавно з Джонні трапилося лихо — йому зробили складну операцію. «Я дуже рада, що зможу взяти на себе роль турботливої доглядальниці. Я люблю Джонні і є його головною фанаткою. Він великий молодець, адже що може бути крутішим, ніж одна «титанова» і кілька «платинових» пластинок!» — написала актриса у своєму блозі в «Інстаграм».
 
Про пластинки (а не платівки) зірка звісно ж пожартувала, бо мала на увазі саме медичні терміни. Музикант останнім часом скаржився на головні болі, мігрені, тож після обстеження йому довелося робити надскладну операцію. Зараз його життю нічого не загрожує, але він потребує постійного і належного догляду, який обіцяє йому забезпечити наречена.