Колишня «перчинка» Вікторія Бекхем поділилася власним рецептом хліба

02.07.2019
Колишня «перчинка» Вікторія Бекхем поділилася власним рецептом хліба

Вікторія Бекхем.

Бути зіркою — це не лише позувати перед об’єктивами, виходити на червоні доріжки у дизайнерських сукнях, відвідувати світські раути.
 
 
Це ще й постійна робота як у професійному плані, так і над собою, оскільки потрібно не лише вдосконалювати свої таланти, примножувати й розвивати їх, а ще й беззупинно «шліфувати» свою зовнішність, адже папараці не дрімають, і кожен твій зайвий грам на тілі чи міліметр на талії стануть предметом обговорення недоброзичливців.
 
 
Вікторія Бекхем уже давно звикла до уваги, мало того — вона сама постійно «підігріває» інтерес до своєї персони, адже це також запорука успіху зірки чи бізнеследі.
 
 
Нагадаємо, після того як «перчинка» вийшла заміж за відомого футболіста Девіда Бекхема, покинула співочу кар’єру, народила чотирьох дітей, вона зайнялася ще й дизайнерським бізнесом, причому доволі успішним.
 
Відповідно, увагою вона не обділена. Тож жінці, якій виповнилося 45 років, потрібно постійно працювати ще й над собою, щоб не розчаровувати шанувальників і викликати заздрощі у недоброзичливців.
 
Пані Бекхем і не приховує, що для того, аби так молодо виглядати, працює до сьомого поту в спортзалах, а крім того, ще й харчується збалансовано. Так, нещодавно вона поділилася зі своїми підписниками в «Інстаграм» меню свого сніданку.
 
Власне, і меню це назвати важко, адже колишня співачка вживає зранку лише тости із зернового хліба, який сама випікає, намащені пастою з авокадо, адже цей овоч надзвичайно корисний для волосся і шкіри, що для жінок дуже важливо.
 
Слід зауважити, що точнісінько тими ж продуктами снідає і новоспечена герцогиня Сассекська Меган (у дівоцтві Маркл).
 
Щоб спекти зерновий хліб від Вікторії Бекхем, вам знадобиться м’якоть одного гарбуза, гречана мука, крохмаль, сіль, дрібка соди, насіння льону, соняшнику, кунжуту та гарбуза, а також лимонний сік. Що ж, варто й собі спробувати...