54-річна Моніка Белуччі приголомшила красою на новому фото

25.06.2019
54-річна Моніка Белуччі приголомшила красою на новому фото

Моніка Белуччі.

Нещодавно ми писали про 14-річну доньку відомої італійської актриси Моніки Белуччі — Діву Кассель, яка вирішила зайнятися кар’єрою моделі.
 
 
Дивлячись на фото самої Моніки, яке нещодавно розворохобило масмедіа, важко повірити, що актрисі 54 роки.
 
 
Вона любить викладати свої фото в соцмережі  «Інстаграм» (та й, на відміну від багатьох дописувачів, таки є що викладати), але свіжий знімок, зроблений відомим професійним фотографом Крісом Чапманом, просто-таки зачарував новим образом пані Белуччі.
 
Жінка на ньому зодягнута у вишукане плаття благородного бордового тону, розкішне чорне волосся розтеклося по плечах, а стриманий макіяж лиш підкреслює натуральну красу Моніки. І не біда, що фото зроблено в 2018-му, адже актриса майже не змінилася відтоді, що й підтверджують численні відгуки і коментарі прихильників її таланту під цим фото.
 
Що найбільше вражає, Белуччі як справжня італійка обожнює пасту і піцу, що жодним чином не впливає на її фігуру. Актриса сама зізнається, що не визнає жодних дієт, і лишень коли потрібно для ролі, може схуднути на кілька кіло.
 
Також вона не визнає всіляких там новомодних фітнесів та йог, а віддає перевагу іграм із дітьми та прогулянкам на свіжому повітрі.
 
Та й робота потребує постійно перебувати в тонусі, адже актриса успішно продовжує кар’єру. Так, минулоріч Моніка Белуччі знялася у фільмі «Некромант», який уже скоро вийде на екрани. А також актриса задіяна у зйомках шпигунського трилера «Павук у павутині», де її партнером буде Бен Кінгслі.
Не обділена зірка і чоловічою увагою, про що свідчить світська хроніка, оповідаючи про черговий роман актриси. Так, скажімо, на цей момент її поєднують романтичні стосунки з молодшим від неї на 15 років французьким художником Ніколя Лефевром. Тож із тонусом у неї все в порядку.