Біля Новотроїцького загинув 24-річний морський піхотинець Олександр Ляшок

21.06.2019
За минулу добу ситуація на фронті радикально не змінилася і залишається напруженою.
 
Противник гатить по наших захисниках iз гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів i стрілецької зброї.
 
Проте обстрілів зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями, не зафіксовано. Це підтверджує, що попереднє загострення було передусім одним з інструментів політичного тиску напередодні зустрічі тристоронньої групи в Мінську.
 
На Донецькому напрямку ворог обстрілював позиції наших захисників у районі населених пунктів Новотроїцьке, Лебединське, Мар’їнка, Новозванівка. Піски, Водяне, Павлопіль, Богданівка, Гнутове.
 
На Луганському напрямку найгарячіше було біля Новозванівки, Луганського, Зайцевого, Попасної, Кримського, Новотошківського, Південного. На Світлодарській дузі — ситуація гостра, але контрольована. 
 
На жаль, 19 червня під час обстрілів біля Новотроїцького від множинних осколкових поранень загинув морський піхотинець 35-ї окремої бригади морської піхоти 24-річний Олександр Ляшок. Це шоста бо­йова втрата ЗСУ в червні 2019 року.
 
Ще один український воїн отримав поранення та ще один — бойове травмування. 
 
На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям. За даними розвідки, впродовж остан­ньої доби одного окупанта знищено та одного 
поранено.