Дмитро Комаров вирушив у весільну подорож

19.06.2019
Дмитро Комаров вирушив у весільну подорож

Дмитро Комаров з Олександрою Кучеренко.

На превеликий жаль усіх потенційних наречених, це таки сталося — найбажаніший (і таки найзатятіший) холостяк України, відомий тревел-журналіст програми «Світ навиворіт», якому вчора виповнилося 36 років, одружився.
 
 
Як і очікувалося й передбачалося, довгі пошуки своєї половинки Дмитро Комаров зупинив на найвродливішій (звісно ж, для нього, бо в Україні вродливих дівчат ой як багато) дівчині, що була «Міс Україна-2016», а також своїй партнерці по «Танцях з зірками» Олександрі Кучеренко.
 
 
Весілля пари, яка два роки приховувала сам факт своїх стосунків, пройшло у святих місцях Ізраїлю. Конспірація цієї події дійшла до того, що наречені летіли в Святу землю, сидячи на різних місцях у літаку, аби ніхто нічого не запідозрив (на випадок різних запитань — в Ізраїлі на той час проходило Євробачення).
 
Та й весілля як такого не було — було скромне вінчання, потім вечеря у ресторані з найближчими  й найріднішими людьми — батьками, братами-сестрами.
 
Дмитро каже, що він дуже закрита людина і до Саші нікого з дівчат не знайомив зі своїми батьками. Та коли зрозумів, що це саме та, з ким він хотів би пройти рука в руку все життя, запросив наречену до себе.
 
Власне, за його словами, це було не знайомство, а констатація: тату, мамо, я одружуюся, а це — моя наречена. Знайомство з батьками Олександри пройшло ще «романтичніше»: Дмитро взяв пляшку дорогого віскі і сказав батькові нареченої, що їм потрібна міцна чоловіча дружба.
 
Напередодні ж свого 36-го дня наро­дження відомий телеведучий розповів, як вони з дружиною, яка також дуже любить подорожувати, проведуть цей день: вони вибрали на сайті лоукост-компанії квитки до Європи, які просто підходили їм за датою.
 
Подорож відбуватиметься в режимі «Світу навиворіт», тобто вже на місці візьмуть напрокат машину і просто відвідуватимуть місця, які їм сподобаються.
 
На щастя ведучого, його дружині також притаманний здоровий авантюризм, тож будьмо певні — їхня мандрівка буде вдалою, чого й бажаємо молодятам.