Фронтмен «Рамштайна» побив кривдника своєї подруги

14.06.2019
Фронтмен «Рамштайна» побив кривдника своєї подруги

Тілль Ліндеманн.

Соліст гурту «Рамштайн», прихильників творчості якого в Україні знайдеться чимало, людина, звісно ж, творча, неординарна і досить оригінальна.
 
 
Так, скажімо, Тілль Ліндеманн дуже любить природу і щоразу, як відчуває втому від натовпу шанувальників чи постійних виступів, вирушає за місто, на природу.
 
 
Дуже любить полювати та рибалити, а нещодавно з другом провів відпустку майже в умовах дикої природи — на Юконі в Канаді, адже в цій країні є чимало необжитих людьми місць.
 
 
Чудова природа, тиша, чисте повітря і джерельна вода — що ще потрібно для повного релаксу?
 
Але навіть відпочинок на природі не завжди дозволяє співаку позбутися негативної енергії, яка в такої темпераментної та харизматичної особи, як Ліндеманн, хоч-не-хоч, накопичується з часом. Так, днями Тілль із друзями та подругою Ланою відпочивав у барі фешенебельного готелю в Мюнхені.
 
До нього підійшов 54-річний його фанат, який також зупинився в цьому ж готелі, із проханням зробити спільне фото та отримати автограф. Чи то прохання було недоречним у той момент, чи форма його подачі, але 56-річний фронтмент «Рамштайна» відмовив прохачу. Це ще більше розпалило фаната гурту і він брутально образив подругу Тілля.
 
Цього вже співак вибачити не міг і ліктем заїхав нахабі в обличчя, після чого той упав на підлогу. Звісно, після такого скандалу власник готелю викликав поліцію, а згодом виявилося, що в постраждалого зламана щелепа і він написав заяву на Ліндеманна. Сам винуватець поки що інцидент не коментує.
 
Дивлячись на брутального і, здавалося б, зовсім не романтичного Тілля Ліндеманна, важко запідозрити в ньому тонку й ліричну натуру, проте і йому відомі несподівані порухи душі.
 
Так, скажімо, фронтмент «Рамштайна» заплатив штраф за білоруса, який давним-давно виклав у соціальній мережі старий кліп гурту під назвою Pussy, а нещодавно силові органи Білорусі звинуватили його нібито в поширенні порнографії (!) і виписали чималий штраф. І уявіть собі, Ліндеманн оплатив його.