Співачка Надя Мейхер намагається оберігати свого 17-річного сина від життєвих негараздів

07.06.2019
Співачка Надя Мейхер намагається оберігати свого 17-річного сина від життєвих негараздів

Надія Мейхер.

В Україні вже й згадувати забули про такий проект, як «ВІА Гра», проте екссолістки цього гурту час від часу нагадують про себе своїми одкровеннями.
 
 
Так нещодавно одна з перших солісток музичного колективу — Надя Мейхер, вона ж Грановська, вона ж віднедавна у заміжжі Уржумцева — розповіла, як важко відпускати в доросле життя свого улюбленого синочка, якому нещодавно виповнилося 17 років і який став красенем-юнаком.
 
 
Знаючи не з чужих слів, які підводні камені та випробування чекають на вчорашню дитину, а сьогодні — повноцінного учасника реаліті-шоу під назвою «життя», зірка поділилася у своєму Instagram спогадами, як вона сама ступала на стежину дорослості.
 
Закінчивши вісім класів Волочиської середньої школи, що на Хмельниччині, 15-річна Надійка вирішила продовжувати улюблене заняття танцями вже у спеціальному навчальному закладі і вступила до Хмельницького педагогічного училища на факультет музичного виховання і хореографії.
 
На той час мама дівчинки працювала в Італії, тож Надя була доволі самостійною дитиною. Вона навіть знімала з подругами-однокурсницями квартиру. Та якось у їхнє помешкання вдерлися незнайомці. Не довго думаючи, як згадує співачка, вона через вікно вибралася з квартири і по трубі (а це, на хвилинку, був третій поверх!) спустилася на землю, добігла до найближчого телефону-автомата і подзвонила в міліцію.
 
Наряд прибув досить швидко і зловмисників (а ними виявилися наркомами, які хотіли «поживитися» бодай чимось, щоб придбати дозу) затримали. 
 
Співачка зізнається, що у пубертатному віці була, що називається, «відірви і викинь», але дякує своїм батькам, які виявили терпіння і розуміння у процесі її виховання.
 
Нині ж сама Надія Мейхер, яка є матір’ю двох дітей, навіть думати боїться, що її улюблене чадо можуть спіткати якісь негаразди, адже кожна матуся, мов квочка, старанно оберігає своє дитя від житейської хитавиці, без якої ми б не знали, що ж воно таке — повний штиль.