Джуд Лоу одружився вдруге

07.05.2019
Джуд Лоу одружився вдруге

Джуд Лоу.

Англо-американський актор, відомий серцеїд та красунчик, що зіграв чимало зіркових ролей, у тому числі Папу Римського в чудовому серіалі «Молодий Папа», 46-річний Джуд Лоу нарешті днями офіційно одружився.
 
 
Нарешті, тому що зі своєю новоспеченою дружиною Філліпою Коен вони зустрічалися чотири роки, перш ніж скромно зареєструвати свій шлюб у Лондонській ратуші Мерілебон.
 
 
Папараці зазнімкували їх на виході з «казенного дому»: наречений був вбраний досить незвично — у вельветовому піджаку поверх світлої футболки, таких же брюках, у фетровому капелюсі в колір костюма, а також василькового кольору замшевих туфлях.
 
Довершували образ нареченого стильні окуляри. Мабуть, пара вирішила, що оскільки не буде вінчання і всякого такого, то доречним буде вінтажний стиль, тож наречена була в короткому платті кольору слонової кістки і в тон йому — капелюшку з вуалеткою.
 
Ну і, звісно ж, Філліпа тримала в руках скромний букетик, як і належить до такого ж скромного весільного вбрання, — можна сказати, польових квітів.
 
Та хіба щастя залежить від пишного убранства чи дорогого весілля?!
 
Хочеться сподіватися, що 32-річна пані Коен, яка за професією психолог, зуміє створити в сім’ї таку атмосферу, щоб їхній шлюб був тривалим і щасливим. Адже, нагадаємо, за плечима її чоловіка чимало стосунків, які завершувалися крахом.
 
Уперше Джуд Лоу одружився з актрисою Седі Фрост, з якою вони народили трійко дітей.
 
Сьогодні старшим дітям актора, відповідно: сину Рафферті — 22 роки,  доньці Ірис — 18, а молодшому сину Руді — 16. В актора є ще двоє дітей: 9-річна Софія від моделі Саманти Берк та 4-річна Ада від співачки Кетрін Хардінг.
 
Тож Філліпі є над чим працювати, аби красунчик Лоу тримався сімейного коминка, а не стрибав у гречку. Та й роль Папи Римського, що не кажіть, якось зобов’язує.