Леді Гага скасувала весілля зі своїм агентом: каже, через його ревнощі

23.04.2019
Леді Гага скасувала весілля зі своїм агентом: каже, через його ревнощі

Леді Гага.

«Ось і казочці кінець...» — хочеться сказати, почувши новину, що відома співачка відмінила весілля зі своїм агентом і бойфрендом — 49-річним Крістіано Каріно.
 
 
33-річна виконавиця запевняє всіх, що причиною розриву стосунків став зовсім не «службовий роман», якого, як вона стверджує, ніколи не було, зі своїм партнером по оскароносному фільму «Зірка народилася» Бредлі Купером (ще свіжі спогади про їхній проникливий дует, який вони заспівали у парі на церемонії вручення «Оскарів»), а через ревнощі її друга.
 
 
Що ж, нічого дивного, адже Каріно, як і сама Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта (справжнє ім’я Леді Гаги), має італійську кров (хоча дехто запевняє, що в нього кавказьке коріння), відповідно — такий самий запальний темперамент.
 
 
Усі ж підозри у стосунках із Купером співачка і за сумісництвом тепер уже актриса відкидає, адже, як вона запевняє, їх поєднував тільки знімальний майданчик, а та «хімія», яка нібито виникла між ними, — всього лишень лицедійство, а правдоподібність його тільки підтверджує рівень виконавської майстерності.
 
До того ж, каже співачка, її партнер має сім’ю (цивільна дружина Бредлі Купера — Ірина Шейк (справжнє прізвище Шайхлисламова, російська модель), тож ці стосунки були б приречені від самого початку.
 
Ще однією причиною розірвання стосунків із Каріно Леді Гага називає боязнь втратити популярність. Увірвавшись на музичний олімп у 2008 р., співачка залишається на ньому донині й не хоче, щоб хтось став на заваді її творчості. Співачка запевняє, що на першому плані в її житті завжди була кар’єра і творчість, тож весілля, яке ось-ось мало відбутися і на яке чекали сотні тисяч поціновувачів таланту Леді Гаги, зірвалося буквально в останній момент.