Кіану Рівз заради промо «Джона Уїка» знявся для світського журналу

19.04.2019
Кіану Рівз заради промо «Джона Уїка» знявся для світського журналу

Кіану Рівз.

Іноді, щоб стати популярним, треба залишатися в тіні, не «світити» обличчям на різних світських тусовках, на обкладинках глянцевих журналів.
 
 
Треба просто якісно виконувати свою роботу, і тоді слава сама бігатиме за тобою. Саме такої тактики притримується відомий голлівудський актор Кіану Рівз — зірка легендарної «Матриці».
 
 
Та нещодавно Кіану довелося на півкроку відступити від свого правила заради промоції нового фільму, в якому він знявся, — «Джона Уїка».
 
 
І «жовта» преса просто зайшлася від емоцій з приводу фотосесії, яку провів популярний світський журнал GQ.
 
Рівз постав на чорно-білих фото у вигляді брутального мачо в стриманих, але в біса елегантних костюмах від Луї Віттона та Сен Лорана. 
 
54-річний актор із бездоганною фігурою, в темних окулярах чи з відкритим безпристрасним обличчям, ніби відсторонений від життєвої метушні, нагадав про значення свого імені, що з гавайської означає «прохолодний вітерець над горами» (нагадаємо, що батько Рівза має китайсько-гавайське походження).
 
Він і справді, мов вітерець, який важко впіймати в тенета. До того ж Кіану просто обожнює байки (в сенсі не казок, а мотоциклів), за життя у нього назбиралася ціла колекція фірмових «залізних» коней. «Коли я не їжджу на мотоциклі... — це погано для мого здоров’я», — жартує актор.
 
Разом зі своїм другом Гардом Холлінджером вони навіть створили фірму з виготовлення байків — Arch Motorcycle. Ну що ж, навіть у дорослих хлопчиків мають бути свої іграшки...