На Черкащині у пам’ять про загиблого героя АТО Миколи Белима посадили ліс

05.04.2019
На Черкащині у пам’ять про загиблого героя АТО Миколи Белима посадили ліс

Земляки загиблого героя Миколи Белина садять у пам'ять про нього дубовий ліс. (Фото надане прес-службою Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.)

У Тимошівському лісництві Кам’янського лісгоспу висадили 10 тисяч сіянців дуба звичайного на честь загиблого земляка-героя — учасника АТО Миколи Белима.
 
 
Герой сучасної українсько-російської війни народився 1985 року в селі Лузанівка Кам’янського району, на війну пішов добровольцем і був поранений у боях за Дебальцеве.
 
 
Смертельні  рани перервали життя ще зовсім молодого героя 18 лютого 2015 року.
 
«Цьогоріч у рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» було прийнято рішення посадити цей ліс на честь нашого захисника Миколи Белима, який воював i віддав своє життя задля захисту державного суверенітету й територіальної цілісності України», — наголошує директор Кам’янського лісгоспу Віталій Верес.
 
Миколину діброву разом iз лісівниками садили жителі села Тимошівки та учні місцевого шкільного лісництва зі своїми наставниками, а ще члени обласної громадської організації Товариства лісівників України.
 
Учасники АТО, які проживають у Тимошівці, теж беззаперечно погодилися долучитися до посадки Миколиного гаю. Кажуть: цей куточок діброви для них буде особливо пам’ятним, бо постійно нагадуватиме про загиблого побратима.