Людина-Павук Том Холланд зіграє драмі «Черрі» режисерів Ентоні та Джо Руссо — ЗМІ

15.03.2019
Людина-Павук Том Холланд зіграє драмі «Черрі» режисерів Ентоні та Джо Руссо — ЗМІ

Молодий англійський актор Том Холланд, незважаючи на вік, має у своєму доробку вже десятки фільмів, вистав, одну з провідних ролей у мюзиклі «Біллі Елліот» на сцені лондонського театру.
 
 
Та найбільшу «впізнаваність» йому принесли ролі Лукаса Беннета в картині «Неможливе» у 2012 році, а згодом — Людини-Павука у циклі фільмів за коміксами Marvel у 2016-му.
 
 
Подейкують, що актор, вірогідно, зіграє у драмі «Черрі» режисерів Ентоні та Джо Руссо, творців культового фільму «Месники: Війна нескінченності». Принаймні щодо цього йдуть переговори.
 
 
В основі майбутнього фільму — автобіографічний роман військового медика Ніко Уокера, який він написав за ґратами (над сценарієм працює відома сценаристка Джессіка Голдберг).
 
 
У творі автор розповідає, як, повернувшись із війни в Іраку з посттравматичним синдромом, став залежним від опіатів. Герою роману важко було адаптовуватися до мирного життя після всього пережитого на війні, і він почав грабувати банки.
 
Історія закінчується арештом та ув’язненням, і — як наслідок — вироком до 9 років тюрми. Сумна історія, але дуже впізнавана, адже в нашій країні подібні стреси переживає чимало молодих людей, котрі повернулися з полів війни на нашій землі.
 
Можливо, ця реальна історія стане в пригоді тим, хто не може знайти себе в мирному повсякденні.