Дженніфер Лопес знову піде під вінець

13.03.2019
Дженніфер Лопес знову піде під вінець

Дженніфер Лопес.

Зірки люблять підкидати хмизу в багаття своєї популярності, аби вона (популярність) не згасала.
 
 
Дженніфер Лопес же підтримує цей вогонь постійно, тримаючи у напрузі своїх шанувальників: то заведе новий роман, то покине чергового коханого.
 
 
Цього разу її прихильники залишилися задоволеними: казка триватиме, допоки не закінчиться весіллям співачки.
 
 
Адже буквально днями її коханий — бейсболіст найпопулярнішого американського клубу Yankees Алекс Родрігес — зробив їй пропозицію руки і серця.
 
Сталася ця знаменна для Джей подія на одному з найпопулярніших серед зірок курорті Бейкерс Бей, що на Багамах.
 
Співачка тут-таки виклала фото у своєму «Інстаграмі», на якому можна дуже добре роздивитися масивну обручку з величезним діамантом (пригадуються слова Ретта Батлера із «Віднесених вітром», сказані Скарлет О’Хара: «Я привезу тобі таку велику обручку, що її буде просто непристойно носити»).
 
Ювеліри тут-таки оголосили вартість такого персня: прямокутний діамант розміром у 12-15 каратів, обрамлений у біле золото з платиною, коштуватиме не менше 4,5 мільйона доларів. Та, як кажуть, торги тут недоречні, коли йдеться про королеву попси.
 
Знаменитості, які перебувають у приятельських стосунках із зіркою, навперейми кинулися вітати молодят.
 
Серед них «зафіксовані» ведуча популярного шоу Еллен Дедженерес, яка вже оголосила, що буде подружкою нареченої, а також Кім Кардаш’ян, Хлое, Наомі Кемпбел, Хайді Клум, Гвен Стефані та ще купа інших зірок.
 
Нагадаємо, для 49-річної Дженніфер Лопес це буде вже четвертий шлюб, а от для 43-річного Алекса Родрігеса — «лише» другий.