«Ганьба і плювок в обличчя суспільству»: відомий журналіст про передвиборчу програму Гриценка

01.02.2019
«Ганьба і плювок в обличчя суспільству»: відомий журналіст про передвиборчу програму Гриценка

Екс-редактор видання «Форбс Україна», журналіст Максим Кухар різко розкритикував передвиборчу програму Анатолія Гриценка.
 
Експерта обурив непрофесіоналізм і шаблонні, нічим не обґрунтовані передвиборчі обіцянки кандидата в президенти.
 
«Ну це ж хімічної чистоти ганьба і плювок в обличчя суспіль­ству. Маячня голих обіцянок і хороших намірів, вистроєних у ряд. Як узагалі можна зібрати цілий з’їзд людей, катаючись по країні і щось розповідаючи, потім узяти і ось так — відригнути на суспільство жалюгідну жменьку загальних фраз? За які, звичайно, усі «за» — бо це ж загальні фрази. Але ж заявка робилася на щось розумне, щось змістовне, що можна почитати, подумати і з ким-небудь обговорити. А в документі — обговорювати нічого. Це листівка районного авторитета, що рветься в «мажоритарники», а не президентська програма», — написав він на особистій сторінці у «Фейсбуці».
 
«Слухайте, я думав, що на цих виборах головний клоун — Зеленський. Але я непростимо, дико, по-варварськи помилявся», — заявив Максим Кухар. Екс-редактор «Форбс Україна» вважає, що це показує справжнє ставлення Гриценка до виборців: якщо йому ліньки написати 20 листів змістовного тексту, то чому йому не лінь буде щось робити після обрання?
 
Нагадаємо, у своїй передви­борчій програмі Анатолій Гриценко обіцяє наступати на п’яти лідерам Європи, діяти рішуче, усунути популізм, укладати тільки вигідні для України договори. Колишній міністр оборони України, якого експерти вважають причетним до очевидного послаблення ЗСУ, обіцяє також зробити оснащену армію. 
 
(Сайт «Народна правда»)