Сурогатна мати виношує для Кім Кардаш’ян та Каньє Веста четверту дитину

04.01.2019
Сурогатна мати виношує для Кім Кардаш’ян та Каньє Веста четверту дитину

Велика родина Кім.

У зірковій родині світської левиці Кім Кардаш’ян та репера Каньє Веста очікують на поповнення: уже в травні в пари народиться четверта дитина.
 
Про це повідомляє видання US Magazine. Щоправда, жодних ознак вагітності в 38-річної Кім ви не побачите. Адже майбутнє маля виношує сурогатна мати. 
 
Як відомо, Кім із Каньє вже виховують трьох дітей: п’ятирічну Норт, трирічного Сейнта та 11-місячну Чикаго Ноель. Двох старших дітей Кардаш’ян народила сама, а от вагітніти втретє її відмовили лікарі, оскільки надто великим був ризик ускладнень. Тож маленьку Чикаго виношувала сурогатна мати, а Кім із чоловіком були присутні на пологах.
 
Подейкують, що під час підготовки до останньої «вагітності», пара «підготувала» декілька ембріонів. І ось, після народження наймолодшої доньки, зіркові батьки вирішили дати шанс ще одному ембріончику. 
 
Що ж, сурогатне материнство набирає дедалі більших обертів у світі шоу-бізнесу. Так, щойно стало відомо про те, що батьком вкотре став відомий пуерториканський співак Рікі Мартін.
 
В перші дні нового 2019 року він та його (не дивуйтеся!) чоловік Джван Йосеф стали батьками маленької дівчинки. Про це 47-річний Рікі повідомив у «Інстаграмі».
 
Маленьку назвали Люсією, а прізвище вона отримала подвійне Мартін-Йосеф.
 
Нагадаємо, ця нетрадиційна пара вже виховує десятирічних синів Матео та Валентино, яких їм народила сурогатна мати.
 
Тепер у суто чоловічій компанії з’явилася маленька принцеса. Можна не сумніватися, що ці діти матимуть усе необхідне для життя. Але сумно, що материнського тепла вони так і не пізнають...