Міка Ньютон вийшла заміж у Каліфорнії

28.12.2018
Міка Ньютон вийшла заміж у Каліфорнії

Міка Ньютон.

Напередодні католицького Різдва колишня українська співачка, а нині жителька США Міка Ньютон вийшла заміж.
 
 
Оксана Грицай (а саме так звати співачку) — уродженка Бурштина з Івано-Франківщини — вже багато років (якщо слово «багато» можна вжити щодо юної, як на свої 32 роки, дівчини) проживає у Лос-Анджелесі, де намагається зробити кар’єру.
 
 
І, здається, їй це вдалося, бо що б там хто говорив, а вдале заміжжя — також непогана кар’єра, тим паче коли твій чоловік — не просто бізнесмен, а власник модельного агентства Кріс Сааведра (до слова, в цьому ж агентстві працювала й Міка).
 
 
Саме весілля пройшло у спа-готелі The Mission Inn Hotel & Spa, що в Каліфорнії, який нагадує середньовічний замок. Усі приміщення, арки, столи були прикрашені білосніжними квітами, що ще більше створювало ілюзію казки. Та й сама наречена була, мов принцеса: пишне плаття щедро оздоблене стразами Сваровскі, а голівку прикрашала вишукана діадема. Згодом, після церемонії, Міка переодяглася у зручнішу, але не менш вишукану біло-сріблясту сукню.
 
Кульмінацією торжества став височенний білосніжний торт у вигляді готичної замкової башти, прикрашений блискучими камінцями та квітами, а також сюрприз — пісня від нареченої.
 
Напередодні весілля, як і годиться, Ньютон відгуляла два дівич-вечори — один у Києві, який подрузі організували доньки депутата Андрія Деркача — Ксенія Деркач та Тетяна Литвинова, а другий — у Діснейленді в Каліфорнії, де, за словами нареченої, вона нарешті вділа вушка і фату нареченої Міккі Мауса — Мінні.
 
До слова, Міка Ньютон збирається запустити свій відеоблог, у якому показуватиме своє життя в Америці, а до того, звісно ж, — своє весілля.