Емілі Блант та Джона Кразінські стали найміцнішою зірковою парою Голлівуду

21.12.2018
Емілі Блант та Джона Кразінські стали найміцнішою зірковою парою Голлівуду

Емілі Блант.

Завершення року стимулює до підбиття різноманітних підсумків, визначення різного роду «най-най» — співаків, акторів, журналістів чи мільйонерів (пардон, мільярдерів).
 
Та в цьому суєтному світі варто відзначити і найзірковішу (краще сказати, найміцнішу) голлівудську пару. Нею стало подружжя Емілі Блант та Джона Кразінські.
 
У шлюбі вони ще з 2010 року, проте разом — ще з 2008-го, а це для Голлівудських пагорбів — майже ветерани! 
 
Актрису Емілі Блант наші глядачі чудово пам’ятають за фільмом «Диявол носить Прада» та нещодавній екранізації «Мері Поппінс». Її ж чоловік менш відомий українським глядачам, хоча в Америці він дуже популярний завдяки серіалу «Офіс» і навіть отримав титул «найсексуальніший актор» 2006 року, проте, крім акторства, Джон займається ще й режисурою та пише сценарії.
 
А міцність шлюбу цієї пари пояснюється просто — вони не перетинаються на знімальному майданчику. Ну майже...
 
Адже саме Емілі просто вмовила чоловіка попрацювати над фільмом «Тихе місце», де б вони могли знятися удвох. Досить дивне бажання, адже це фільм жахів, таке собі постапокаліптичне фентезі.
 
Запереченням твер­дженню «Послухай дружину і зроби все навпаки» стало те, що картина «Тихе місце» ввійшла в десятку найкращих фільмів 2018-го за версією Американського інституту кіномистецтва.
 
За словами ж класика американського фентезі — «містера жахів» Стівена Кінга, цей фільм  — «незвична робота.
 
Це вражаюча гра, але найголовніше — це мовчання і те, як воно змушує очі камери розкритися так широко, що вистачило б на кілька фільмів». Що тут скажеш — висока оцінка.