Сімейні стосунки Вікторії та Девіда Бекхемів знову під питанням

19.12.2018
Сімейні стосунки Вікторії та Девіда Бекхемів знову під питанням

Девід та Вікторія Бекхеми.

Сімейній парі Вікторії та Девіда Бекхемів уже два десятиліття.
 
 
Подружжя виховує четверо дітей: трьох синів, старшому з яких — Брукліну — вже 19, молодшим Ромео — 16 та Крузу 14, а також донечку Харпер, якій зараз 7.
 
 
Та, попри постійні намагання Вікторії показати, яка в них дружна та міцна сім’я, у пресу постійно просочуються чутки, що їхній шлюб тріщить по всіх швах.
 
 
Вікторії, мабуть, нелегко, маючи свій модельний бізнес та будучи світською левицею, яка регулярно має відвідувати різні заходи, приділяти час і увагу чотирьом дітям і чоловіку, який звик до постійного інтересу щодо його персони — адже Девід дуже успішний, хоч і в минулому, футболіст, а після завершення спортивної кар’єри — високооплачувана модель у рекламному бізнесі.
 
Тож колишня «перчинка», яка також завжди була в центрі уваги папараці та фанатів, постійно вигадувала якісь «спецефекти», аби підігрівати почуття чоловіка до себе та цікавість жовтої преси до їхніх персон. Але й метали мають здатність втомлюватися, що вже казати про живих людей...
 
І хоча пара не давала жодних навіть натяків на те, що стоїть на порозі розлучення, проте деякі «дзвіночки» таки лунають.
 
На нещодавній церемонії British Fashion Awards, яку Вікторія як дизайнер відвідує щороку, всі помітили, що пані Бекхем вивела чергове татуювання. Нагадаємо, що не так давно Вікторія позбулася тату на своєму зап’ясті, яке проголошувало всьому світу «Разом назавжди».
 
І хоча Бекхеми на модну тусовку прибули разом, але відчувалося, що вже не «назавжди», та й трималися вони досить відсторонено.  
 
На колишній «перчинці» була довга сукня з глибоким декольте на спині, тож усі бажаючі помітили, що й друге татуювання, яке йшло від шиї донизу і свідчило на івриті «Мій чоловік належить мені, а я належу йому» і було символом їхнього кохання, кудись зникло.
 
Крім того, подружжя не обіймалося, як це було раніше, тож преса затурбувалася, чи не свідчить усе це разом про назріваюче розлучення?