Уїлл Сміт розповів, як їм з дружиною вдається зберігати шлюб

30.11.2018
Уїлл Сміт розповів, як їм з дружиною вдається зберігати шлюб

Уїлл Сміт.

Уїлла Сміта та Джаду Пінкетт недарма вважають найміцнішою сімейною парою Голлівуду, адже разом вони вже понад 20 років, а це на «ангельських» пагорбах щось та й означає.
 
Проте, як зізнаються обоє з подружжя, сімейне життя — це постійна і копітка робота, і якби вони не працювали над своїми стосунками, то вже б давно розійшлися у різні боки.
 
Відомий кіноактор, зірка «Людей у чорному» та «Дня незалежності», подвійний номінант на «Оскара», розповів, що вісім років тому їхня сім’я була на порозі розвалу.
 
«Я був спустошений, ми розійшлися, а потім знову зійшлись. Довелося все починати спочатку, все змінити і будувати стосунки по-новому», — поділився своїми спогадами актор.
 
При цьому, зізнається Уїлл, питання про розлучення навіть не стояло, адже, нагадаємо, в нього вже був негативний досвід першого шлюбу, коли після трьох років спільного життя йому довелося розлучитися з дружиною Шері Зампіон.
 
Найбільше Сміт жалкує за старшим сином, Уїллардом Крістофером Смітом ІІІ, який залишився жити з мамою, проте він ніколи не переривав спілкування із сином.
 
Із другою дружиною, також актрисою, Джадою Пінкетт актор виховує сина Джейдена і доньку Уїллоу, тож заради дітей готовий працювати над стосунками й надалі, аби їхня сім’я  була міцним муром, який витримає будь-які житейські бурі.
 
Та саме діти і спонукають подружжя до певних «сутичок». Так, зірковий татусь вирішив «ліпити» зі своїх нащадків також «зірочок», для чого знімав у кіно, водив на всілякі світські заходи, підштовхував до музичної кар’єри.
 
Джада ж була противницею того, щоб її діти ставали ньюзмейкерами різних жовтих видань, що могло зашкодити як їхньому майбутньому, так і вплинути на характери ще не сформованих особистостей. Та, сподіваємось, виваженість і любов візьмуть верх над усіма непорозуміннями в цій сім’ї.