З 500 гостями, але без супутниці: Ді Капріо бучно відсвяткував день народження

14.11.2018
З 500 гостями, але без супутниці: Ді Капріо бучно відсвяткував день народження

Леонардо Ді Капріо.

Найжаданіший парубок Голлівуду (звісно, це почесне звання він отримав після того, як одружився затятий холостяк Джордж Клуні) днями відсвяткував свій 44-й день народження.
 
 
Як і належить виконавцю Великого Гетсбі, розмах був королівський — понад 500 гостей, прихід яких нагадував червону доріжку церемонії нагородження «Оскарами».
 
 
Подію відзначали, звісно ж, у Лос-Анджелесі, в модному закритому клубі Spring Place.
 
Першими привітати іменинника прибули співачка Бейонсе в супроводі свого чоловіка, репера Джей Зі. Також серед гостей були помічені такі голлівудські знаменитості, як Наомі Кемпбелл, Опра Уїнфрі, Роберт де Ніро, Аль Пачіно, Ларрі Девід i Саша Барон Коен (вiн і вів вечірку), Тоні Ромо та Чейс Кроуфорд.
 
Серед гостей була і Дженніфер Еністон, яка тільки нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком Джастіном Теру.
 
І хоча прибула вона на вечірку в супроводі двох приятелів, проте весь вечір провела в компанії подруги Гвінет Пелтроу та її чоловіка Бреда Фелчака.
 
Кажуть, що саме через її присутність на дні народження Лео серед гостей не було Бреда Пітта — давнього приятеля ще з часів їхньої спільної зйомки у фільмі «Одного разу в Голлівуді».
 
Кульмінацією свята був незвичний величезний синій торт із написом L 44th. Довкола іменинника, як водиться, кружляли моделi, але хто ж був його парою на цьому бенкеті, залишилося загадкою, адже його нещодавня подруга, 21-річна модель Каміла Морроне, на забаву не приїхала. Шлях до серця Лео відкрито?