Індонезійський блогер 28 років мріяв зустрітися з Джулією Робертс: і йому це вдалося

09.11.2018
Індонезійський блогер 28 років мріяв зустрітися з Джулією Робертс: і йому це вдалося

Джулія Робертс.

Комусь подобаються актриси типу сексапільної Мерилін Монро, а хтось божеволіє від веселої і безпосередньої «кралечки» Джулії Робертс.
 
 
Саме до останніх і належить індонезійський блогер Кенні Сантана, який заради своєї мрії — зустрітися з улюбленою актрисою — перетнув не один океан, здолав не одну тисячу кілометрів, а це чогось та й варте. От і знаменита голлівудська кінозірка оцінила такий вчинок свого шанувальника. 
 
Саме зараз у Торонто проходить один із головних кінофестивалів Канади, куди, звісно ж, приїхало, прилетіло, припливло чимало зірок, а також шанувальників кіномистецтва, які прагнуть не лише переглянути «свіжачок», а й подивитися бодай одним оком на своїх кумирів.
 
Серед них — і Кенні Сантана. Коли на прес-конференції, присвяченій презентації нового серіалу Homecoming («Повернення додому»), в якому одну з головних ролей зіграла Робертс, індонезійцю надали мікрофон, він розповів залу і насамперед улюбленій актрисі, що мріяв про цю зустріч 28 (!) років і здолав для цього чималу відстань.
 
Звісно, таке зізнання не залишило актрису байдужою і вона запропонувала йому піднятися на сцену, представила його публіці, зробила кілька фотографій з ним і залишила автограф на футболці, яку він ретельно підбирав, ніби передбачив їхню зустріч, — благодійної марки Be Love, яку підтримує Джулія Робертс.
 
«Я навіть не міг про таке мріяти!» — казав згодом журналістам щасливий хлопець.
 
Нагадаємо, новий серіал «Повернення додому» розповідає про жінку, яка працює в реабілітаційному центрі (її зіграла Джулія Робертс, яка до цього не грала у багатосерійних фільмах) і допомагає повернутися до звичайного життя воїнам, які пройшли війну. Це — психологічний трилер, який може стати в нагоді й нашим хлопцям, які зазнали жахіть війни. 
Кенні Сантана.