На дитячому «Євробаченні-2018» у Мінську Україну представлятиме Дарина Красновецька

18.09.2018
На дитячому «Євробаченні-2018» у Мінську Україну представлятиме Дарина Красновецька

Дарина Красновецька.

Україну на дитячому «Євробаченні-2018» представлятиме вінничанка Дарина Красновецька. Пісенний конкурс відбудеться  25 листопада в столиці Білорусі Мінську.
 
Визначення переможця з-поміж 10 фіналістів відбувалося за результатами оцінювання журі, яке очолювала співачка Марія Бурмака, та з урахуванням он-лайн голосування глядачів.
 
І тим, і іншим сподобалася запальна пісня Дарини Say love («Кажу любов») та її чистий кришталевий голос. Сподіваємось, що й Європа високо оцінить талановиту дівчинку з України. 
 
Дарині — лише 11 років, з яких понад п’ять вона професійно займається вокалом. У 2016 році Красновецька брала участь у вокальному талант-шоу «Голос. Діти», і вже два роки поспіль бере участь у дитячому фестивалі «Чорноморські ігри», де двічі перемагала — у молодшій та середній війковій групі. 
 
У майбутньому Дарина хоче стати відомою співачкою не тільки на території України, а й в усьому світі. Перемога у національному відборі — це важливий крок до великої мрії, переконана дівчина. «У кожної людини є своя мрія. Моя ж — це перемога у Дитячому Євробаченні-2018!» — каже Дарина Красновецька. Що ж, триматимемо кулаки, аби її мрія збулася!