Олег Ляшко вимагає підняти зарплати українським військовим

11.09.2018
Олег Ляшко вимагає підняти зарплати українським військовим

Олег Ляшко підтримав бійців артилерійської частини на Луганщині.

Політик вимагає підняти заробітну плату для захисників України, збільшити видатки держбюджету на підтримку сімей бійців i забезпечення армії технікою.

«Хто не годує своє військо — буде годувати чуже. Тому ми виступаємо за збільшення зарплат військовослужбовцям. На День Незалежності я був на Луганщині в одній із військових частин. Там служать Боги війни — артилерія. Спитав у чудової жінки Ніни, яка в неї зарплата. Каже, що 7 тис. гривень. Це що, зарплата? «Мінімалка» в армійців повинна бути 15—20 тисяч гривень, а також повний соціальний пакет i підтримка сімей військовослужбовців, щоб не було «текучки» кадрів і на фронті служили досвідчені вояки, а не 18-рiчнi хлопці», — наголосив Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ закликав владу збільшити держзамовлення для оборонних підприємств.

«Збільшення видатків на армію — запорука незалежності країни. Тому треба збільшити видатки на військово-промисловий комплекс, щоб запустити наші оборонні заводи і створити більше робочих місць для тисяч наших працівників, а не ходити побиранцями по всьому світу: «Дайте нам «Джавеліни», дайте нам техніку, дайте нам ще щось!» — підсумував Ляшко.