Барбі американської поп-сцени Брітні Спірс судиться з колишнім

21.08.2018
Барбі американської поп-сцени Брітні Спірс судиться з колишнім

Брітні Спірс.

Талановита, успішна, багата — це далеко не симоніми до слова «щаслива». У Брітні Спірс п’ятнадцятирічної давності було геть усе, чого тільки може побажати виконавець-початківець.
 
Її навіть порівнювали з іконою поп-музики — Мадонною, і пророкували, що небавом вона змістить її з цього п’єдесталу.
 
Перші успішні та мегапопулярні альбоми, перша статуетка «Греммі», шалене кохання і раптовий шлюб (через три місяці після знайомства) з Кевіном Федерлайном, на той час танцівником, який за допомогою слави дружини зумів перескочити з підтанцьовки у круті репери й зробити непогану кар’єру.
 
У пари один за одним народжується двійко синочків, ніби все йде гладенько та рівненько, але раптом мов грім серед ясного неба — пара розлучається.
 
Звісно, через стандартну причину — несумісність характерів. І тут усе пішло шкереберть: скандал за скандалом — Брітні звинувачують в алкоголізмі, далі в наркоманії, неналежному догляді за дітьми і, як страшний сон, звучить вирок суду — Спірс позбавляють материнських прав.
 
Дорога до одужання і повернення на сцену була важкою, та й такого шаленого успіху вже не було, але все ж співачці вдалося піднятися, взяти себе в руки.
 
Десять років тому вона випустила кліп на пісню Everytime про свої душевні переживання, особисту драму, яку їй довелося пережити.
 
Всі ці роки Брітні акуратно й вчасно виплачувала своєму колишньому аліменти на дітей — Шона та Джейдена — по 20 тис. доларів на місяць на кожного синочка.
 
Проте, як кажуть, апетит приходить під час їди. Ось і Кевін нагуляв непоганий апетит за весь той час, коли можна було непогано жити за кошти колишньої, та й сім’я його зросла відтоді, як він зійшовся зі своєю колишньою подругою й у них народилося ще двійко дітей.
 
Нещодавно він подав до суду вимогу, щоб Брітні збільшила виплати, адже хлопці підросли, мовляв, виросли і витрати на них.
 
Поки що суд призначив Спірс виплатити 110 тис. дол. на судові витрати. Але це ще не кінець, бо Федерлайн далі домагається збільшення аліментів. Ну що ж, здобутки фемінізації в дії...