У Черкасах патрульна поліція затримала босого злодія

15.08.2018
У Черкасах патрульна поліція затримала босого злодія, як кажуть, по гарячих слідах.
 
Цей 28-річ­ний чоловік приїхав у місто над Дніпром iз Чернівців і серед білого дня на вулиці 30-річчя Перемоги напав на дівчину та зірвав iз її шиї золотий ланцюжок.
 
Як розповідає сама постраждала, навпроти великого магазину будматеріалів, коли вона йшла до пішохідного переходу, їй зустрівся молодий чоловік у сiрому кашкетi, в окулярах, у чорній футболці,  таких же шортах. Запитав, як перейти на інший  бік. А раптом рвонув ланцюжок.
 
«Ланцюжок до двадцяти грамiв вагою, він не міг його відразу зірвати, тож досі моя шия болить», — розповідає дівчина.
 
І додає, після цього грабіжник так тікав, що в нього поспадали черевики.
 
«Тільки ми одержали повідомлення про цей злочин, упродовж кількох хвилин група тактичного реагування патрульної поліції, спільно з екіпажем УПО на вулиці Героїв Майдану помітили чоловіка, який підпадав під орієнтування та затримали його», — говорить «Україні молодій» Зоя Вовк, прес-секретар патрульної поліції в Черкаській області.
 
Постраждала опізнала крадія, персоніфікацію підтвердили і численні свідки, які бачили та повідомили поліції, куди втікав злодюжка.  
 
Нападником виявився  раніше судимий молодий чоловік, який недавно звільнився з місць не дуже віддалених і з 10 липня розшукувався поліцією Чернівців за ч. 1 ст. 395 ККУ — порушення правил адміністративного нагляду.