Дженніфер Лоуренс перестала приховувати свої стосунки з директором нью-йоркської арт-галереї

15.08.2018
Дженніфер Лоуренс перестала приховувати свої стосунки з директором нью-йоркської арт-галереї

Дженніфер Лоуренс.

Ох нелегка це робота — бути зіркою. Кожен твій крок, кожну твою сукню чи макіяж осудять, огудять, ще й пропечатають в усіх ЗМІ.
 
 
Тож доводиться постійно бути при марафеті, у повній бойовій готовності, щоб дати достойну відповідь папараці.
 
 
Голлівудській зірці Дженніфер Лоуренс до цього не звикати, адже в її 27 років «стаж» зірки у неї чималий — номінація на «Оскар» та «Золотий глобус» за «Зимову кістку», знову номінація на «Оскар» за «Збірку промінців надії», шалена популярність після «Голодних ігор» та ще й визнання у 2013-му як найбільш оплачуваної актриси після самої Анджеліни Джолі. Звісно, на будь-яку її з’яву в публічному місці репортери злітаються, як мухи на мед.
 
Ось і нещодавно актрису зазняли у парі з Куком Мароні, директором арт-галереї у Нью-Йорку, коли вони неспішно дефілювали вулицями міста закоханих — Парижа.
 
Пара прикупила дівчині плаття-комбінацію від Діор, босоніжки та сумочку і виглядала закоханою і щасливою. Дженніфер перестала приховувати свої стосунки з 33-річним високим, статним красунчиком, з яким зірка з модельною зовнішністю (її зріст, на хвилинку, — 175 см, а на підборах — і всі 180!) дуже гарно виглядала у парі. Про їхні стосунки стало відомо ще весною, а познайомила їх подруга Дженніфер — Лора Сімпсон.
 
Мабуть, фанати Лоуренс зітхнули з полегшенням, адже її стосунки з 59-річним режисером Девідом О’Расселом не  викликали захвату в поціновувачів таланту актриси. Зрештою, це діло самої Дженніфер — кого вибирати собі до пари.