Демі Мур зустрічається з лише на 11 років молодшим за неї «стариганом»

31.07.2018
Демі Мур зустрічається з лише на 11 років молодшим за неї «стариганом»

Демі Мур.

Саме так можна сказати про нинішнього обранця відомої голлівудської зірки Демі Мур, адже її бойфренд лише на... 11 років молодший за неї. І це не жарти щодо «старості» її партнера, адже всі попередні були значно молодшими за Еда Хелмса.
 
Мовчимо за Ештона Кетчера, з яким Демі розділяли «лише» 16 років, що й стало причиною їхнього розриву, адже чоловік Мур хотів повноцінної сім’ї з власними дітками, а не виховувати трьох дорослих доньок Демі й «міцного горішка» Брюса Уїлліса, з якими він почував себе, мов приятель, а не вітчим.
 
Після дуже болісного розриву з Кетчером Демі кинулася «у всі тяжкі», змінюючи партнерів, як рукавички. Подруги вмовляли актрису не робити дурниць, щоб потім не страждати від болю нових розчарувань, але Мур — донедавна зразкову дружину і матір — ніби підмінили: хлопчики приходили на зміну молодикам, дійшло до того, що її партнерами ставали мало не діти, на 20, а то й на 25 років молодші за неї! А одному з бойфрендів зірки, молодому ресторатору Херрі Мортону, навіть було 19 років, коли вони зустрічалися. Дійшло до того, що старша донька Демі — Румер — почала ревнувати і сердитись на маму, коли та «закрутила» роман із танцюристом Велом Чмерковски, з яким Румер танцювала в американському шоу «Танці з зірками».
 
Послухавши порад, голлівудська діва стала зу­стрічатися зі своїм колегою по акторському цеху — Тобі Магуайру, який молодший за неї «лише» на 13 років, але роман виявився недовготривалим...
Із нинішнім бойфрендом 55-річна Демі Мур познайомилася на знімальному майданчику, де вони разом знімалися в комедії Corporate Animals. Незважаючи на те, що Ед Хемлс став популярним завдяки франшизі комедійної «Парубочої вечірки», чоловік справляє враження серйозної людини. Що ж, можливо, бодай на цей раз талановита актриса, розкішна жінка і просто красуня Демі Мур нарешті знайшла своє щастя і справжнє кохання.