Ляшко про зустріч Трампа і Путіна: «Нам немає на кого покладатися, крім на самих себе»

18.07.2018
Ляшко про зустріч Трампа і Путіна: «Нам немає на кого покладатися, крім на самих себе»

Олег Ляшко пропонує розвивати власну економіку й ставати важливим гравцем на міжнародній арені, а не чекати на допомогу ззовні.

Дружнє спілкування Дональда Трампа з Володимиром Путіним, який веде війну в Україні, є неприпустимим, вважає Олег Ляшко.
 
Так політик прокоментував риторику президента США під час зустрічі з лідером країни-агресора.
 
«Трамп у Гельсінкі дуже розчарував! Виправдання російської агресії, ігнорування теми Криму, політв’язнів, дифiрамби тирану — все це дуже недостойно статусу американського президента», — зазначив лідер Радикальної партії.
 
Народний депутат наголосив на тому, що українцям не варто сподіватися на підтримку західних партнерів.
 
«Результати зустрічі Трампа—Путіна вкотре доводять очевидну істину, яку я постійно доношу: нам, українцям, немає на кого покладатися, крім на самих себе. Наша велика нація і наша країна не повинна бути заручницею змов великих держав, як у XX столітті, які без нас розмінюють і вирішують нашу долю», — зазначив Ляшко.
 
Лідер РПЛ пропонує розвивати власну економіку і ставати важливим гравцем на міжнародній арені, а не чекати на допомогу ззовні.
 
«Нам треба бути неймовірно сильними, щоб протистояти змовам і вижити! Ключ до нашого успіху і перемоги — сильна національна економіка та достойний рівень життя людей. За це й борюся!» — підкреслив політик.
 
Нагадаємо, раніше Олег Ляшко обурився, що європейська та українська влада замовчують факти незаконного вивезення мільйонів тонн українського лісу до країн ЄС. Та закликав силові та антикорупційні органи слідкувати за дотриманням мораторію на вивіз необробленої деревини.