Кевін Спейсі повернувся у велике кіно після звинувачень у сексуальних домаганнях

18.07.2018
Кевін Спейсі повернувся у велике кіно після звинувачень у сексуальних домаганнях

Нещодавно відбулася світова прем’єра фільму, зйомки якого розпочали ще в 2015-му.
 
І хоча роботу над «Клубом молодих мільярдерів» було завершено, але скандал довкола одного з акторів цієї стрічки, що розгорівся у 2017-му, змусив відкласти її презентацію: минулого року неангломовний світ дізнався про значення терміна «харасмент» — сексуальні домагання, — в якому почали масово звинувачувати голлівудських режисерів та акторів. 
 
Чіткої межі між заграванням, залицянням чи «харасментом» ніхто не визначив правової оцінки дій Кевіна Спейсі (а саме про нього йдеться) також не було, проте крові йому це попсувало чимало: показ останнього сезону суперпопулярного не лише в США, а й по всьому світу серіалу «Картковий будиночок» (хто ще не дивився — рекомендую) призупинили, вся жовта преса пістрявіла статтями про його негідну поведінку.
 
Але нічого не буває вічного — буря вляглася, а незрівнянна харизма актора, якій він чимало завдячує зйомкам у «Красі по-американськи», взяла гору.
 
Тож і ми можемо переглянути голлівудську новинку, помилуватися грою улюбленого актора (хоча у фільмі у нього і не головна роль) та згадати своє сумне минуле, коли й у нас були свої клуби мільярдерів Льонь Голубкових, що вкладати свої кревні у різні МММ.